Merk je dat het ’s avonds in bed veel te koud is? Ben je het beu om dan ook als een bezetene te moeten verwarmen, waardoor de facturen het ene record na het andere verbreken? Waarom overweeg je dan niet om je huis te isoleren?

Het is immers bewezen dat er een enorm grote hoeveelheid warmte uit je huis verdwijnt, uiteraard op voorwaarde dat je dak niet geïsoleerd is. Dit kan je makkelijk voorkomen door een éénmalige kost te betalen voor het isolatiemateriaal én de professionele plaatsing door IDÉFIX.

Onderstaande visual toont aan via welke uitgangen de warmte van je huis het snelst zijn weg naar buiten vindt. Door je dak alvast goed te isoleren, kan je de warmte-uittocht alvast met 25% verminderen!
perc

Graag sommen we enkele redenen op waarom het voordelig is om te isoleren:

dakisolatie1. Lagere stookkosten!

In een niet geïsoleerd huis gaat er veel warmte verloren. Hierdoor moet er harder gestookt worden dan in een huis dat wel geïsoleerd is. Dit zorgt ervoor dat u elke keer schrikt van de rekening van de energieleverancier.Door wel te isoleren blijft er meer kou buiten en wordt de warmte beter vastgehouden. Er hoeft dan minder hard gestookt te worden wat resulteert in een lagere energierekening.

2. Voorkom vochtproblemen in het huis

De kans op vochtproblemen is groot als er niet of niet goed geïsoleerd is. Het vocht kan ongestoord binnendringen in muren en vloerbalken. Dit met rotting, schimmel, condens en ongedierte als gevolg. Met isolatie voorkomt u deze problemen.

3. Beter voor het mileu!

Als er minder gestookt verbruikt u minder energie dat is goed voor het milieu. Isoleren heeft namelijk ook als voordeel dat er minder luchtvervuiling ontstaat en er minder brandstof nodig is.

4. Minder geluidoverlast

Een vierde voordeel van isolatie is dat geluiden gedempt worden. Geluiden vanaf de straat of van de buren komen zo minder makkelijk uw huis binnen.

5. Meerwaarde voor uw huis

Door te isoleren krijgt uw huis een beter energielabel. Hierdoor wordt uw huis meer waard en makkelijker te verkopen.

Scroll Up